Prolux profesjonell belysning

Mennesker. Virksomheten din er avhengig av mennesker. Belysningen din inspirerer de ansatte til å gjøre mer og få det bedre på jobb.

Intelligent belysning betyr at LED-pærer med integrerte sensorer er tilkoblet programvare, noe som åpner en helt ny verden av muligheter. Det har allerede gjort sitt inntog i større bedrifter, men nå er det også tilgjengelig for mindre og mellomstore bedrifter med opptil 200 lyspunkter.

  • Ofte 75-85% reduksjon i energibruken
  • Redusert miljøavtrykk og økt bærekraft
  • Lys der og når det trengs – inne og ute
  • Human Centric Lighting – bedre effektivitet, helse og trivsel
  • Uforpliktende befaring!

Møt Interact Pro – det intelligente dashbordet og appen lar deg optimalisere den intelligente belysningen for å skape den perfekte stemningen for oppgaven, tid på dagen, sikkerhetskravene eller stedet. Dashbordet gir bedriftseiere oversikten de trenger for å spare strøm. Og det gir montører muligheten til å overvåke installasjonene sine, utføre helsesjekker og motta uvurderlig informasjon om energi og bruk for videre belysningsoptimalisering.

La oss bli tilkoblet!

Prolux leverer energieffektive LED lamper, systemer og tjenester av høy kvalitet til det profesjonelle markedet. Vi gjør lyskilder til datapunkter for å koble enheter, steder og personer gjennom lys, noe som bidrar til en sikrere, mer produktiv og smartere verden.

Prolux er sertifisert leverandør av Philips merkevaren fra Signify, verdens ledende leverandør av belysningsprodukter og styringssystemer. Vi gjør det enkelt for kunden å etablere en god løsning for sitt lysbehov. Finn oss på www.prolux-lighting.no.