Gå til innhold

Slik kan bedrifter og offentlige virksomheter få 80% reduksjon i strømforbruket

kontor-lys

Med høye og uforutsigbare energipriser er det viktig med effektive og fleksible belysningsløsninger. Der privatmarkedet bobler over av enkle Smarthus-løsninger, trenger bedrifter og offentlige virksomheter strategier og løsninger som sikrer effektivitet både nå og i fremtiden.

Dagens LED-teknologi har erstattet tidligere lampeteknologier. Men fremdeles finnes det eldre lysstoffrør og glødetrådlamper hos bedrifter og offentlige virksomheter. Oppgradering til LED gjennomføres reaktivt og sporadisk, og i mange tilfelle uten noen helhetlig plan bak.

Ved å bytte til LED belysning med styring oppnår man ofte minst 80% reduksjon i strømforbruket. Du kan altså få bedre lys, lavere strømregning eller begge deler. 20-30% av besparelser hentes ved smart sensor-teknologi, som sørger for at det er belysning i soner der det er aktivitet, ellers ikke.

Med produkter fra Signify (tidligere Philips Lighting), tilbyr vi verdens beste lysprodukter til bedriftsmarkedet i Norge. Selskapet har i mange år vært blant topp 1% på Dow Jones Sustainability Index, og legger stor vekt på lyskvalitet, energioptimalisering, bærekraft og sirkulærøkonomi.

Mange kunder vurderer leasing som et alternativ til direkte investering. Dette kan også kombineres med en tjenesteavtale slik at kunden slipper all håndtering og overvåkning av lysanlegget.

I Prolux jobber vi systematisk med å løse energiutfordringer hos våre kunder. Etter en befaring på stedet og gjennomgang av energibruken, vil vi raskt gi et overslag på hva et nytt belysningsanlegg vil medføre i investeringer og besparelser. Prolux opererer over hele landet, ta kontakt for en uforpliktende samtale.